Inge by Christian Del Rosario

Inge Rock

Missie van Inge Rock

“Het is mijn missie om in te staan voor de ontwikkeling van andere mensen, op een manier waar de meeste mensen zich nog niet bewust van zijn. Door de mensen hun harten te raken, toon ik hen, wie en wat ze kunnen worden. Om deze boodschap over de wereld te verspreiden gebruik ik mijn stem, iedere dag. Als spreker, auteur en coach ben ik hiertoe in staat en beweeg ik mensen iedere dag op weg naar hun werkelijke bestemming en doelen. Ik doe mijn uiterste best hierin steeds het leidende voorbeeld te zijn.” - Inge Rock

Hoe het was

Zoals iedereen in het leven, kreeg ook Inge de nodige klappen uitgedeeld. Haar ouders scheidden toen zij veertien was, haar huwelijk liep op de klippen, haar moeder stierf op zesenvijftigjarige leeftijd aan borstkanker, de zaak die zij opgebouwd had moest ze ten gevolge van de scheiding afstaan, haar vader stierf zeven jaar geleden plots aan een hersenbloeding…

Maar Inge bleef overeind staan. Zij moest en zou door zetten. Niemand zou haar klein krijgen en zij bouwde haar zelfvertrouwen terug op, sterker dan ooit tevoren. Mede dankzij de steun van haar partner en kinderen staat ze vandaag op de weg van liefde, succes, gezondheid en geluk, oneindig dankbaar voor de onvoorwaardelijke liefde, elke dag opnieuw.

Ervaring

Als kind van twee leerkrachten, kreeg Inge het les geven, inspireren en motiveren met de paplepel ingegeven. Het was dan ook vanzelfsprekend dat zij voor een pedagogisch diploma koos. In de jaren ’80 waren de jobs als leerkracht schaars en kwam ze in een job terecht als sales manager en trainer bij een vooraanstaande cosmetica firma. Eindelijk kon Inge weer les geven!

Dankzij haar pedagogisch diploma en de 20 jaren ervaring in het opleiden van mensen op gebied van leiderschap, communicatie en verkoop, werd het fundament gelegd voor haar vaardigheden als coach.

Toen Inge meer psychologie en persoonlijke ontwikkeling ging studeren, realiseerde zij zich steeds sterker dat er een enorme afstand ligt tussen “willen” en “bereiken”.
Maar als men de werking en de mogelijkheden van de geest begrijpt, als men emoties juist weet te interpreteren plus de juiste beslissingen neemt die dienen genomen te worden, is werkelijk alles mogelijk!
Toch was het pas toen Inge met de groten der aarde zoals Bob Proctor en Paul Martinelli ging samen werken, dat de hele puzzel in mekaar viel. Zij gaven haar de wijsheid die zij nodig had om haar vaardigheden in pasklare en doelgerichte programma’s om te zetten. Haar opleidingen in de Verenigde Staten betekenen de kroon op jaren intensief studeren en evolueren. Naast Proctor en Martinelli mag zij de grote meesters der aarde zoals Mary Morrissey, Les Brown, John Maxwell en Nick Vujicic als haar collega’s noemen. Inge’s teaching partner, Paul Martinelli, is bovendien president van de grootste onderneming ter wereld op gebied van leiderschap. Paul trainde reeds meer dan 9000 business- en lifecoaches uit 90 verschillende landen. Inge leidt ondertussen de Europese vleugel van het John Maxwell Team.Vandaag heb je deze wereldtop samen in de Life Academy, het Rock Team en in Rock your Business.

Inge groeide uit tot één van ‘s werelds beste coaches, teachers en sprekers. Zo mocht zij de Torchbearer award, voor haar uitmuntende prestaties in ontvangst nemen. Zij is de leider van haar eigen academy’s, auteur van het boek en de cd “Je wordt wat je denkt”. Het boek wordt sinds juni 2013 in een vernieuwde editie uitgegeven. In het najaar van 2010 lanceerde Inge haar theatervoorstelling “IK is een idioot” en op 1 april 2011 verscheen het “IK is een idioot” boek. Haar nieuwste boek “Leve de liefde”, ligt sinds 1 oktober 2012 in de boekenwinkel en op 12 januari 2013 ging de gelijknamige theatervoorstelling in première.

Voor jou

Zo, nu sta je op de rand van mogelijkheden. Het is tijd om je bestemming in dit leven uit te zoeken. Het is tijd om je doelen te ontdekken en ze één na één te bereiken, met een klaar hoofd en een duidelijk plan, om het even hoe groot die doelen ook mogen lijken.

“De levenskwaliteit van de mens staat in exacte verhouding tot de kwaliteit van de vragen die hij zichzelf stelt” – 
Socrates

Ga naar de homepage om uit te zoeken hoe je die fantastische geest van je op het levensveranderende spoor kunnen plaatsen.

Gun het jezelf. Je bent het waard om een ongelooflijk prachtige toekomst tegemoet te gaan!

Quote van de dag / Nieuwsbrief

Quote van de dag